Garažna vrata HancmanROLETE | Hancman Garažna vrata Rolo sistemiHancman Garažna vrata Rolo sistemi

ROLETE

ROLETE - ALU / PVC: ROLETE PREDOKENSKE, ROLETE PODOMET, ROLETE NADOKENSKE

VZORCI 046-predokenske VZORCI 050-rolete-predokenskePredokenske mini zunanje rolete Vam omogočajo, da oblikujete zunanjo podobo vaše hiše, stanovanja ali poslovnega objekta po vašem okusu. Predokenske mini zunanje rolete  Vam ponujajo optimalne rešitve kadar je Vaš objekt že dokončan. Široka paleta barv Vam dopušča skoraj neomejene možnosti.
Predokenske mini zunanje rolete so namenjene naknadni vgradnji na okenski okvir s svojimi karakteristikami in modernim dizajnom pa zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.

Predokensko mini roleto lahko kombinirate z integriranim rolo komarnikom, ki poteka med roleto in oknom in se ob neuporabi enostavno skrije v obstoječi zaboj rolete.

Plašč predokenske mini zunanje rolete je sestavljen iz ALU ali PVC visokokakovostnih profilov.  ALU profil Vam zaradi polnjenja z poliuretansko peno zagotavlja maksimalno toplotno in zvočno zaščito. Namestitev rolete na zunanji okvir okna preprečuje segrevanje stekla in s tem nastanek efekta tople grede.
Spuščena roleta nudi najboljšo možno zaščito pred pogledi, vetrom, dežjem, toči in soncem, hkrati pa poveča varnost v Vašem domu.
Ob nakupu rolete lahko izbirate med različnimi načini upravljanja Vaših rolet in sicer ročno, stikalno ali daljinsko.

PREDOKENSKA ALU ROLETA – SISTEM 45 stopinj: pdf_ico-katalogi-hancman-rolosistemi Tehnični podatki – 45 stopinj (.pdf)

ALU ROLETA MINI PREREZ:

ALU ROLETA MINI PREREZ

VZORCI 038-roletepodomet2 VZORCI 048-roletepodometPredokenska podomet zunanja roleta nudi eleganco, funkcionalnost in izredno estetičen izgled. Je ena izmed možnosti, ki jih lahko izbirate pri gradnji Vašega objekta ali pri menjavi fasade na Vašem objektu.

Predokenska podomet roleta je namenjena vgradnji pred nanosom fasade tako, da fasada prekrije zaboj rolete, ki je viden samo spodaj. Zaboj rolete je sestavljen iz dveh delov, kar ob servisiranju omogoča enostaven dostop.

Predokensko podomet roleto lahko kombinirate z integriranim rolo komarnikom in si tako zagotovite zaščito pred insekti. Vsaka roleta predstavlja dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi in vlomom v Vaš dom.

Ob nakupu rolete lahko izbirate med različnimi načini upravljanja Vaših rolet in sicer ročno, stikalno ali daljinsko.

 

 

VZORCI 054-roletenadokenske2 VZORCI 055-roletenadokenskeNadokenske rolete v PVC zaboju odlikuje visoka kvaliteta materialov, absolutna varnost, eleganca, funkcionalnost in estetičen izgled. Zaboj rolete z dvojno notranjo steno in izolacijo omogoča odlično toplotno in zvočno izolacijo. Nadokenske rolete lahko vgradite v Vašo novogradnjo ali v obstoječi objekt pri menjavi oken. Omarica je skrita pod ometom odprtina za servisni dostop pa je na notranji strani.

Nadokenska rolete omogoča izboljšanje izolacije Vašega okna, hkrati pa ščiti Vaš dom pred vremenskimi vplivi in vlomilci. Pestra izbira barv Vam omogoča barvno usklajenost in nešteto kombinacij.

Nadokensko roleto je mogoče nadgraditi z integriranim komarnikom za Vaš miren spanec. Ob nakupu rolete lahko izbirate med različnimi načini upravljanja Vaših rolet in sicer ročno, stikalno ali daljinsko.

 

pdf_ico-katalogi-hancman-rolosistemi Predokenske rolete – 45 stopinj (.pdf)

 

Izberite najljubšo barvo iz naše barvne palete…

Odtenki barv so na zalogi. Dobavimo tudi v vseh drugih barvah po želji naročnika! Kliknite za povečavo…
barvna_lestvica
Slike so simbolične.

Za galerijo rolet Hancman in referenčnih objektov kliknite TUKAJ >

rolete

 

 

kontaktdirekt

ali pa izpolnite kontaktni obrazec:

Tip rolete:


PogonŠirina (mm)Višina (mm)Št. kosov