ROLETE PREDOKENSKE | Hancman Garažna vrata Rolo sistemi

ROLETE PREDOKENSKE

VZORCI 046-predokenske VZORCI 050-rolete-predokenskePredokenske mini zunanje rolete Vam omogočajo, da oblikujete zunanjo podobo vaše hiše, stanovanja ali poslovnega objekta po vašem okusu. Predokenske mini zunanje rolete  Vam ponujajo optimalne rešitve kadar je Vaš objekt že dokončan. Široka paleta barv Vam dopušča skoraj neomejene možnosti.
Preokenske mini zunanje rolete so namenjene naknadni vgradnji na okenski okvir s svojimi karakteristikami in modernim dizajnom pa zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.

Predokensko mini roleto lahko kombinirate z integriranim rolo komarnikom, ki poteka med roleto in oknom in se ob neuporabi enostavno skrije v obstoječi zaboj rolete.

Plašč predokenske mini zunanje rolete je sestavljen iz ALU ali PVC visokokakovostnih profilov.  ALU profil Vam zaradi polnjenja z poliuretansko peno zagotavlja maksimalno toplotno in zvočno zaščito. Namestitev rolete na zunanji okvir okna preprečuje segrevanje stekla in s tem nastanek efekta tople grede.
Spuščena rolete nudi najboljšo možno zaščito pred pogledi, vetrom, dežjem, toči in soncem, hkrati pa poveča varnost v Vašem domu.
Ob nakupu rolete lahko izbirate med različnimi načini upravljanja Vaših rolet in sicer ročno, stikalno ali daljinsko.